Inschrijvingen

Inschrijvingen 2024-2025

Alvorens de school te bezoeken, gelieve de beschikbare plaatsen te raadplegen via www.naarschoolinvlaanderen.be.   

De inschrijvingen kunnen enkel fysiek plaatsvinden na afspraak. Gelieve eerst telefonisch contact op te nemen om een afspraak te maken en de beschikbare plaatsen (van de keuzesporten) te controleren. Zo kom je niet voor niets. 

Opgelet 1 2 3 4 5 B = VOLZET  

De SportMatch

Super dat je interesse hebt in onze school!

Alvorens in te schrijven en een bezoek te brengen aan onze school vragen we jou om al wat denkwerk te verrichten en ons intakeformulier & SportMatch in te vullen. Zo kunnen wij jou alvast wat beter leren kennen en kom je te weten of je een matcht bent met onze school. Breng de print-out hiervan mee naar je bezoek of inschrijving.

Schoolboeken

Voor de aankoop van de schoolwerkboeken en de huur van handboeken werken we samen met de externe firma Studieshop. Via een online bestelling kan je als ouder zelf de nodige boeken bestellen vanaf 21 juni. De boeken worden thuis geleverd. De boeken bestel je best vóór 5 juli. Voor pakketten die later besteld worden, kan de firma niet garanderen dat ze vóór 1 september geleverd zullen zijn..

De leerlingen van 1B,2B en 3B hebben geen boekenpakket nodig.

School- & Sportbenodigdheden

Naast de opgelegde sportoutfit van de school voorzie je voor alle klas- en keuzesporten de benodigdheden uit de lijst in bijlage, douchegerief, en voldoende water. Iedereen dient steeds in bezit te zijn van propere in- en outdoor sportschoenen en specifieke sportschoenen die nodig zijn voor jouw keuzesport.

Andere schoolbenodigdheden worden in de loop van de eerste week meegedeeld.

Sportkledij

Samen met Nicky Vankets hebben wij een gepersonaliseerde kledinglijn ontwikkeld. Dit is een verplicht aan te schaffen sportpakket van ± € 150 en wordt besteld via de externe firma SportswearAdvisor. Het pakket bestaat uit:

  • een trainingspak
  • een basisuitrusting klassport
  • een uitrusting keuzesport


Om je pakket thuis geleverd te krijgen voor 15 september dien je vóór 6 juli je pakket te bestellen. Meer info lees je hier.

TIP: bestel 1 maat groter. Zo gaat je sportuniform wat langer mee.

Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem snel contact op.